Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Hema

Sinds kort is het mogelijk om bij de Hema een samenlevingscontract op te laten stellen. Echter komen steeds meer mensen hiervan terug. Dit betreft vaak een standaard samenlevingscontract, wanneer het specifieker wordt of u wilt het naar uw eigen situatie aanpassen dan wordt dit een wat lastiger verhaal en komt u toch gauw bij een echt Notariskantoor terecht.

Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste prijs van een samenlevingscontract, dat soms nog goedkoper is dan de Notaris bij de Hema.

Samenlevingscontract Hema, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Hema, kosten vergelijken:
Wat handig is om offertes op te vragen voordat u de kosten van een samenlevingscontract bij de Hema gaat opvragen. Hieronder komt u soms achter de goedkoopste Notaris van een samenlevingscontract ten opzichte van een samenlevingscontract bij de Hema.

Samenlevingscontract Hema TIP:
Hieronder komt u achter de goedkoopste Notaris voor het opstellen van een samenlevingscontract ten opzichte van de Hema.